top of page

Intensieve begeleiding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking

Bij Privézorg Amsterdam begrijpen we dat iedereen uniek is, vooral als het gaat om onze cliënten met een ontwikkelings achterstand of een neurodiverse achtergrond, zoals autisme (ASS), ADHD en Tourette. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw persoonlijke wensen om een zorgplan te creëren dat helemaal op maat voor je gemaakt is. Dit doen we in nauwe samenwerking met jouw huisarts, eventuele andere specialisten, en dierbaren, om ervoor te zorgen dat je de beste ondersteuning krijgt.

 

We zijn er niet alleen voor thuisbegeleiding of verzorging aan huis, we zijn er ook om je te begeleiden bij bezoeken aan de dokter, familie of vrienden, tijdens sportactiviteiten, of bij het maken van leuke uitstapjes. Jouw gemak en comfort staan bij ons voorop, dus we bieden graag vervoer aan om je waar je ook heen wil te brengen. Met Privézorg Amsterdam ben je in goede handen.

We begrijpen dat de kosten van zorg een belangrijke overweging zijn. Daarom is onze dienstverlening meestal gefinancierd via het WMO of WLZ Persoonsgebonden Budget (PGB). Als je hier vragen over hebt of hulp nodig hebt bij het aanvragen van een PGB, staan we klaar om je te helpen.

Wij werken in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Abcoude, Hoofddorp, Haarlem, Landsmeer, Weesp en Zaandam.

We zijn er om jou te ondersteunen, waar je ook woont in deze regio's.

We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we samen bekijken hoe Privézorg Amsterdam jou of jouw dierbare die zorg nodig heeft, het beste kan ondersteunen. Wij zijn er om je te helpen en te begeleiden op elke stap van de weg.​

Wil je met ons in gesprek over wat we voor jou/jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page