top of page

Even voorstellen

_40A4869_3©2023 katja mali fotografie.jpg

Sher Tahani

Hallo, mijn naam is Sher Tahani. Ik ben een gekwalificeerde ambulant begeleider met een MBO-4 diploma in Sociaal Werk, aangevuld met verschillende gespecialiseerde opleidingen gericht op autismezorg. Met meer dan 8 jaar ervaring in het begeleiden van zowel kinderen als volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), ben ik diep toegewijd aan het ondersteunen en verbeteren van de levenskwaliteit van mijn cliënten. Mijn benadering is zorgzaam en empathisch, maar tegelijkertijd professioneel en consequent. Ik streef ernaar om een positieve impact te maken in het leven van de mensen die ik begeleid, door een stabiele en ondersteunende omgeving te bieden.

Organisatie

Privézorg Amsterdam staat ingeschreven als eenmanszaak bij de kamer van koophandel onder nummer: 86832417

Onze werkwijze is in lijn met de normen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), wat aangeeft dat we altijd streven naar de beste zorgstandaarden. Je vindt ons ook in het AGB register onder nummer 41527678, wat onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit bevestigt.

Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons voorop. Daarom hanteren we een gecertificeerd kwaliteitssysteem en zijn we trots lid van de beroepsvereniging voor professionals in sociaal werk (BPSW). We begrijpen dat vertrouwen hand in hand gaat met transparantie en verantwoording. Daarom hebben we een onafhankelijke klachtencommissie, om ervoor te zorgen dat jouw stem altijd gehoord wordt en dat we blijven leren en groeien in onze dienstverlening. Bij Privézorg Amsterdam kan je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Wil je met ons in gesprek over wat we voor jou/jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page